logo
blomvirvel
 
stol

OM OSS

Ingrid:

Sedan tidiga tonåren har ett av mina huvudintressen varit att förstå sambandet mellan kropp, själ och ande. Ungefär samtidigt som jag drogs till naturen och dess helande krafter.

En gång för länge sedan satt jag och bläddrade i en stor kurskatalog och lekte med tanken på vad jag skulle välja om jag bara gick på lust. Det blev utan tvekan aromaterapi. Och så gjorde jag det!Något jag aldrig ångrat. Nu fick jag fördjupa mig i sambandet mellan kropp, själ och ande och dyka in i växternas magiska värld. Samtidigt!

Glädjen och tacksam jag känner när jag öppnar farmors vackra gamla syskrin, där jag förvarar mina eteriska oljor, håller i sig. Det är en stor förmån att ha tillgång till växter från hela världen: från rosornas dal i Bulgarien (Ros), från små ökenträd i Etiopien (Olibanum), från soliga fält i Provence (Lavendel), från hettan på Madagaskar (Ylang Ylang), från citruslundar på Sicilien ( Apelsin, Bergamott, Neroli mm), från höjderna i Anderna (Myrten), från urskogen i Kambodja (Oud). Från kanten av Åreskutan (Kvanne).......

OASEN startades 1996. Nu har jag gått och blivit pensionär, men kan inte låta bli att fortsätta och växtintresset har fått en ny dimension. Jag har ju fått en liten trädgård på OASEN där jag kan leka trädgårdsmästare. Jag ser det som en stor förmån att få ära denna lilla plats på jorden så gott jag kan.

Under årens lopp har det blivit en del utbildningar. Förutom Aromaterapin har jag gått kurser i Rosenmetoden, Resonansbehandling , Psykisk massage, Lymfmassage mm.

Min önskan är att jag ska kunna bidra till att få människor att blomma ut till sitt sanna jag.


linje